Samla lånen och köp billigare flygbiljetter

Det är underbart att ha en resa framför sig. Sätta sig på flyget och få komma ifrån det gråa vardagslivet. Ett problem är dock att det kostar pengar. Ett smart sätt att kunna resa mer är genom att samla lånen.

Samla dina lån

Finns det något härligare än att stå på flygplatsen och snart få borda flygplanet. Helst vill du också ha nog med pengar på kontot så att du inte behöver tänka på ekonomin under resan. Ett effektivt sätt att få mer kronor i plånboken är genom att samla lånen. Du tar ett större lån med låg ränta för att betala tillbaka alla små lån. På sätt och vis blir du nästan skuldfri. Sedan har du bara ett lån att betala tillbaka. Men det lånet är mycket fördelaktigare och du kommer inte att vara lika stressad över räkningarna. Förutom att du också kommer att spara pengar genom att betala mindre i ränta. Det är ett enkelt sätt att få mer pengar i plånboken redan till månadsskiftet. På Axofinans får du hjälp att samla dina lån för att få mer pengar att resa för.

Resepengar

Att resa handlar om så mycket mer än om att bara se nya platser. Det handlar om att utvecklas som person, få möta nya kulturer och få en annan förståelse för omvärlden. När du reser träffar du inte bara nya människor, utan du lär även känna dig själv mycket bättre.

Förutom att samla dina lån är det smart att skapa ett resekonto. Lägg undan en viss summa varje månad. Genom att ha pengar på kontot är det lättare att kunna nyttja bra erbjudanden. Du hittar en billig resa till Thailand för tre veckor med All Inklucive. Så sparar du även in tusenlappar på det viset.

Drömmer du om att göra en särskild resa, som att åka jorden runt, resa med tåg i Sydamerika eller tillbringa tre månader i USA? Då skapar du ett konto för just den resan. Genom att regelbundet lägga undan pengar på ditt resekonto kan du göra verklighet av planerna.

Samla flygpoäng

För att kunna flyga så mycket som möjligt är det smart att börja samla poäng via kreditkort. Det kan låta kontraproduktivt att först samla dina lån, alltså dina kreditkort och betala av dem, samtidigt som du samlar poäng på korten för att kunna resa. Men det är två skilda saker. Om du bara betalar ditt kreditkort i tid varje månad så får du ingen skuld. Problemet är alltså inte själva kreditkortet, utan att använda själva krediten på kortet. Du samlar poäng på allt som du köper, även mat och bensin. Sedan använder du poängen till flygresor. Ett enkelt sätt att få råd med en extra flygresa varje år.

Flygfarkoster

Add Comment

mts_sociallyviral