Så kopplar du av under flygturen

De allra flesta som ska åka flygplan känner någon form av nervositet byggas upp när det är dags att gå ombord. Det behöver inte handla om direkt flygrädsla, men för en hel del av oss kan det kännas obehagligt att sitta relativt trångt och stilla under längre perioder.

Även om du inte får panikångest över att flyga kan det vara en bra idé att tänka igenom vad du ska sysselsätta dig med under flygturen, särskilt om du ska flyga långt och sitta still i flera timmar i sträck. Kan du hitta billigt lyft snus som ger dig boosten du behöver för att ta dig igenom flygningen. Med nya och fräscha smaker som till exempel eucalyptus & honey, citrus & mint, sparkling peach, barista twist och black currant hittar du garanterat något för dig. Med små portionspåsar i en liten och smidig dosa kan du dessutom snusa både hygieniskt och diskret.

Ladda ner musik

Förutom att ta med snus i handbagaget kan du förbereda dig genom att ladda ner en spellista med bra musik och ta med dig en bok. Ett annat tips för att kunna koppla av är att [välja ett säte:https://www.expressen.se/allt-om-resor/flyg-1/13-smaknep-som-kan-lindra-din-flygradsla/ vid gången] så att du får mer plats och kan ta dig till toaletten utan bekymmer. En sovmask och en kudde är andra bra tips som kan få dig att varva ner under långflygningen. Ser du dessutom till att åka med ett bra flygbolag kan du titta på film under flygningen.

Add Comment

mts_sociallyviral