Ta flyget eller bilen

Om du inte äger en bil, eller om du har en bil som du inte riktigt är nöjd med, kommer du ibland behöva ställas inför frågan att antingen ta flyget eller att hyra eller köpa bil. När är det smart att ta flyget och när är det bäst att ha egen bil?

Egen bil

Det finns många fördelar med att äga en bil. Först och främst är det friheten. Du går bara ut till garaget eller parkeringen, sätter dig i bilen och kör iväg. Att ha bil under semestern är verkligen skönt. Du kan upptäcka små pärlor dit du aldrig kan komma med buss, flyg eller tåg. En annan fördel med att ha bil är att du alltid har ett skydd: låt oss säga att du är ute på semester och det börjar spöregna. Då kan du bara sätta dig i din bil med en kopp kaffe och njuta. Istället för att du kanske inte har någonstans att bara vara och slappna av, för att du har checkat ut från ditt hotell och flyget går inte förrän senare på kvällen. När du ska köpa bil är det smart att satsa på en kvalitetsbil. De håller längre, är skönare att köra och är säkrare. Förutom att andrahandsvärdet naturligtvis också är bättre. Ett bilmärke att satsa på är Audi, som både är en bra vardagsbil och en skön semesterbil. Gå in på Holmgrens Bil för att köpa din Audi, så har du många modeller att välja mellan. Du kan både köpa och privatleasa bil på Holmgrens Bil. Privatleasing är ett perfekt alternativ för dig som vill köra en ny bil, men samtidigt inte vill äga en bil och hålla på med köp och försäljning som privatpersoner.

Ta flyget

Den stora fördelen med att ta flyget är att det går snabbt. Du tar dig bara till Arlanda eller din närmaste flygplats, så har du inom ett par timmar förflyttat dig utomlands eller till en annan del av Sverige. Att sätta sig på flyget är skönt och är ett bra alternativ vid kortare resor. Men om du verkligen vill uppleva Norge, se Gotland eller vandra i fjällen, så är det smartare att faktiskt köpa en bil. Detsamma gäller om du vill upptäcka mycket av Europa. För en weekendresa till Paris eller Berlin är det smidigt att ta flyget, men om du vill gå på vinprovning eller verkligen uppleva Alperna får du mer äventyr och frihet genom att köra din egen bil.

Add Comment

mts_sociallyviral